direct contact: +31(0)6 408 539 65 - info@kekmedia.nl

Websites bouwen en ontwerpen die werken

Een belangrijk visitekaartje van jouw bedrijf is jouw website. Hier win je nieuwe klanten. Vormgeving heeft niet alleen te maken met de uitstraling van jouw site, maar ook met navigatie, interactie, indeling en gebruiksvriendelijkheid. Naast het ontwerp zijn er dus veel meer ingrediënten die het succes van jouw nieuwe site bepalen. Kék denkt met je mee en werkt jouw wensen uit.

We starten met een concept websiteontwerp. Het uitgangspunt hierbij is jouw doelgroep en jouw producten en diensten. Welk webdesign spreekt de doelgroep aan? Welke onderdelen zijn belangrijk en moeten direct toegankelijk zijn? Welke navigatiestructuur is voor de gebruiker ideaal? En welke content moet er op de website? De antwoorden op deze vragen worden geïntegreerd in het webdesign. Dat maakt jouw site tot een treffer.

Alle sites die wij maken zijn responsive. RDW (Responsive Web Design) draagt bij aan een optimale gebruikerservaring. De complete opmaak (tekst, afbeeldingen, menu etc) wordt automatisch aangepast aan de juiste schermgrootte. Surfen op een laptop, tablet of mobiel gaat op responsive sites met hetzelfde gemak. Ook dit zorgt voor optimaal gebruikersvriendelijkheid en bezoekers die blijven hangen (in plaats van wegklikken) op jouw site.

Kèk Media werkt samen met QplusQ zodat vormgeving en techniek naadloos op elkaar aansluiten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van websites, SEO, domeinregistratie, webhosting en ICT gerelateerde vraagstukken. Onze expertise en doelgerichte oplossingen zorgen ervoor dat klanten meer dan tevreden zijn over onze web-diensten.

webdiensten:

Website hosting
Domein registratie
webshop
Basis SEO
website ontwikkeling
Website onderhoud
SSL certificaten

Partner van Kek:

logo_qplusq_transparant

Schermafbeelding 2016-03-01 om 15.57.22

Webhosting:

tabel
datacenter
Back to Top

Latest Tweets

twitter @twitter

Aanmelden voor nieuwsbrief

* = verplicht veld

Laatste nieuws