direct contact: +31(0)6 408 539 65 - info@kekmedia.nl

Teksten die de kern raken

Goede teksten inspireren en zetten aan tot actie. Of het nu om verkopen, informeren of inspireren gaat, teksten die de kern raken boeien de lezer. Dit betekent ook schrijven in de juiste toon en woordkeus die jouw doelgroep aanspreekt. Dan creëer je impact met jouw teksten.

Als we samen aan de slag gaan hebben we altijd eerst een (telefonische) intake. Zodat jij kunt vertellen wat jij (en dus jouw klanten) belangrijk vinden. De tekst wordt afgestemd op het soort medium dat je gaat inzetten. In een flyer vertel je bijvoorbeeld veel, maar geef je niet alles weg. Er moet immers een reden zijn waarom prospects contact met je gaan opnemen. Bij een klantinterview moet de stem van jouw klant terug te lezen zijn. E-mailings moeten weer kort en krachtig zijn.

Seo copywriting

De online vindbaarheid van een website is vandaag de dag een must. Voor veel bedrijven geldt dat nieuwe klanten gevonden worden via het internet. Niet gek natuurlijk, want 96% start zijn zoektocht naar een product of dienst op Google. Kies je voor website optimalisatie (SEO: Search Engine Optimization) dan starten we met een zoekwoordenonderzoek. De zoekwoorden worden op een prettig leesbare manier verwerkt in jouw webteksten. Alle aspecten belangrijk voor SEO content worden ‘kant en klaar’ aangeleverd, zodat de webbouwer precies weet wat waar ingevoerd moet worden. Kék werkt samen met tekstschrijver Jet Donkers, van Tekstbureau Donkers.

Kék Media verzorgt alles onder één dak, met een netwerk van specialisten. Van vormgeving, fotografie, website bouwen tot en met krachtige teksten. Tel onze kwaliteiten bij elkaar op en je bereikt het beste resultaat. Op deze manier nemen wij jou alle zorg uit handen.

tekstdiensten:

Tekstredactie
Flyerteksten
Webteksten
SEO content
Zoekwoordenonderzoek
Interviews
Artikelen

Partner van Kèk:

Aanvragen webteksten

Interview Artikel

seo-artikel

Folder & flyer tekst


SEO

seo-seo

Back to Top

Latest Tweets

twitter @twitter

Aanmelden voor nieuwsbrief

* = verplicht veld

Laatste nieuws