direct contact: +31(0)6 408 539 65 - info@kekmedia.nl

Professionele fotografie, maak een onuitwisbare indruk

Heel veel mensen denken in beelden. Dus ook de beelden die je gebruikt in je communicatie uitingen. Dit beeld wordt (on)bewust gekoppeld aan jouw bedrijf. Om welk soort fotografie het ook gaat, je straalt er professionaliteit mee uit. Je laat een onuitwisbare indruk achter.

Goede bedrijfsfoto’s dragen bij aan het positief onderscheidende vermogen van jouw bedrijf. Het geeft een goede eerste indruk en bekrachtigt je (reclame)boodschap. Visueel bevestig je jouw woorden en beloftes. Je straalt betrouwbaarheid uit. Juist daarom zijn professionele foto’s een must voor elk bedrijf.

En vergeet niet je online vindbaarheid. Mensen zoeken vaak op afbeeldingen. Op een pakkende foto wordt nu eenmaal sneller doorgeklikt dan een nietszeggende foto. Bouw je samen met Kek Media je website, dan zorgen wij voor de optimalisatie van jouw foto’s.

Kék Media werkt samen met professioneel fotograaf Kyra Raadschilders. Zij heeft van haar allergrootste hobby, passie en liefde haar werk gemaakt. Fotografie is voor haar een manier dingen te vertellen die je met woorden niet kan zeggen. Kyra is zeer bedreven in het vastleggen van de schoonheid van een persoon, omgeving, de sfeer of een product. Haar kracht: out-of-the-box denken, alles nét een beetje anders doen dan een ander het zou doen.

fotografie:

Productfotografie
Portret fotografie
Website fotografie
Bedrijfsfoto’s
Sfeerimpressies
Concertfotografie
Out-of-the box fotografie

Partner van Kèk:

Aanvragen webteksten

Back to Top

Latest Tweets

twitter @twitter

Aanmelden voor nieuwsbrief

* = verplicht veld

Laatste nieuws